Uzungeçit İlkokulu


Vizyon: Okulumuz;Demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne inanan, insan haklarına saygılı, Atatürkçü düşüncenin ışığında yurt ve dünya sorunlarına duyarlı, insan ve vatandaşlık haklarına saygılı, barışçı, çevreci, gerçekçi, girişimci, estetik anlayışı gelişmiş, kendisi ile barışık, kişilikli, üretken ve uyumlu, kaliteyi hayat tarzı olarak benimsemiş çevresine model olan bir eğitim kurumudur.

Misyon: · Bütün öğrencilerimizin toplumda en iyi yerlere gelebilmelerini sağlamak, · Onlara sosyal hayatta en iyi davranışları kazandırmak, · Milli ve insani değerlerin tamamını kazandırmak, · 21. yüzyılın tarihinde dünyanın en karakterli, hoşgörülü, paylaşımcı insanlarını yetiştirmek için varız. · Biz hayatımızın her gününü, harika bir dünya yaratmak için gereken güç ve etkiye sahipmişim gibi yaşayacağız. · Sevgi beklemektense, sevgi göstereceğiz. · Verimsiz olmaktansa, etkili olmaya çalışacağız. · Bu dünyada değişim yaratmayı seçiyoruz. Bunun için varız.

Başarılar:

Saatler: Sabah:08:30-11:55 Öğlen:13:00-14:35
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Servis Yoktur. Tüm öğretmenler belde merkezinde ikamet etmekte olup, ikamet edilen evler tüm okullara oldukça yakındır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04863654136

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://uzungecitio.meb.k12.tr

Adres - Uzungeçit Beldesi Tanin Mah. Bahçe Sok. No7 Uludere/ŞIRNAK

Öğretmen :12
Öğrenci :235
Derslik :8
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :700
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Uzungeçit Beldesi Uludere/ŞIRNAK

Adres - Uzungeçit Beldesi Tanin Mah. Bahçe Sok. No7 Uludere/ŞIRNAK

Ulaşım Ulaşım her sabah belde merkezinden saat 07:00 da belde minübüsleri ile sağlanmaktadır. Aynı Minübüsler öğleden sonra beldeye dönüş yapmaktadır. Her gün 2 minübüs çıkış yapmakta olup biri ilçe merkezine diğeri il merkezine gitmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine dağ yolundan 25 km mesafededir.Uzun asfalt yoldan ise 110 km mesafededir.İl merkezine ise dağ yolu üzerinden 85 km,uzun yol olan asfalt yoldan ise 170 km uzaklıktadır.